5 siistiä iOS-sovellusta Etelä-Amerikan lomalle

Oletko matkustamassa Etelä-Amerikkaan seuraavalle lomallesi? Etsitkö mahtavia sovelluksia varmistaaksesi, että sinulla on uskomaton aika latinomaassa? No, jos kyllä, olet onnekas – on olemassa useita hienoja sovelluksia, joiden avulla saat kaiken irti latinalaislomastasi. Seuraavassa on viisi hienoa iOS-sovellusta, jotka sinun on ehdottomasti otettava mukaan Etelä-Amerikan lomalle.
Triposo
Jätä kaikki isot oppaat ja matkakirjat kotiin; Triposo on kaikki mitä tulet koskaan tarvitsemaan. Sovellus on loistava matkaopas, joka tarjoaa täydelliset matkatiedot suosituista Latinalaisen Amerikan maista, kuten Argentiina, Bolivia, Brasilia, Chile, Ecuador, Kolumbia ja Peru. Sinun tarvitsee vain käynnistää sovellus ja valita maa kuin aiot vierailla, ja lataus alkaa välittömästi. Kun oppaat on ladattu, ne toimivat myös offline-tilassa! Lataa kaupunkioppaasi ja hanki päivitetyt tiedot parhaista avoimista lähteistä ja yksityiskohtaisista kaupunkikartoista. Jokaisessa maassa voit tutustua eri osioihin, kuten nähtävyyksiin, ravintoloihin, yöelämään ja muihin kohteisiin. Siellä on jopa matkan hallintapaneeli, jossa on valuuttamuunnin, säätiedotukset ja fraasisanakirja, jossa on hyödyllisiä lauseita espanjaksi ja portugaliksi. Sovellus on mahtava, ilmainen ja toimii myös offline-tilassa! Tarvitsemmeko lisää?
Sana linssi
Ovatko espanjan puhumisen/ymmärtämisen taitosi ehdoton painajainen? Tuntuvatko lukion espanjan oppitunnit kaukaiselta muistolta? Jos kyllä, Word Lens on hyödyllinen matkasovellus, josta saatat olla kiinnostunut. Meneminen maahan, jossa et puhu kieltä, voi tuntua hieman pelottavalta, jolloin tunnet itsesi neuvottomaksi ja eksykseksi. Word Lens on vallankumouksellinen sovellus, joka käyttää sisäänrakennettua videokameraasi painettujen sanojen ja kylttien kääntämiseen välittömästi, reaaliajassa! Niin kauan kuin et käytä sitä käsinkirjoituksen tai tyyliteltyjen fonttien päällä, vaan käytät sitä vain selkeästi painetun tekstin, kuten valikoiden ja kylttien, päällä, sovellus antaa sinulle välittömiä käännettyjä tuloksia, missä tahansa päin maailmaa!
Brasil Mobile – Guia Turistico
Oletko matkalla Brasiliaan seuraavalle lomallesi? Fantastinen! Sinun kannattaa ehkä ladata Brasil Mobile – Guia Turistico -sovellus viedäksesi lomasi uudelle tasolle. Sovellus kattaa useita kaupunkeja, kuten Rio de Janeiro, Recife, Salvador, Sao Paulo, Brasilia, Fortaleza, Cuiaba, Curitiba, Manaus, Natal ja Porto Alegre. Ei ole monia maita, jotka tarjoavat niin laajan valikoiman kohteita, kuten Brasilia. Tämä sovellus toimii näppäränä oppaana Brasilian kaupungeille ja tarjoaa käyttäjilleen kohokohtia tärkeistä vapaa-ajan, kulttuurin ja ostosnähtävyyksistä.
ATM Hunter
Onko käteinen loppumassa? Mietitkö, kuinka löytää lähellä oleva pankkiautomaatti tuntemattomasta Etelä-Amerikan kaupungista? No, se on helppoa – lataa vain ATM Hunter iOS-laitteellesi! Kuten nimestä voi päätellä, ATM Hunters auttaa sinua löytämään lähelläsi olevat pankkiautomaatit ja PayPassin hyväksyvät kauppiaat. Syötä vain osoitteesi, lentoasemasi tai nykyinen sijaintisi, ja sovellus käyttää puhelimesi GPS:ää löytääkseen sinulle pankkiautomaatit ja PayPassin hyväksyvät kauppiaat. Sovellus ilmoittaa sinulle tarkalleen, missä pankkiautomaatti sijaitsee kartalla, ja antaa sinulle ohjeet perille pääsystä puhelimen GPS:n kautta.
XE valuutta
Kun olet uudessa maassa ja käsittelet kokonaan uutta valuuttaa, saatat haluta olla varma siitä, kuinka paljon kulutat, ja varmistaa, että käytät oikean summan. XE Currency on hyödyllinen sovellus, jonka avulla voit muuntaa melkein minkä tahansa valuutan kotivaluutaksi. Lisäksi se on erittäin helppokäyttöinen. Sinun tarvitsee vain valita nykyinen valuuttasi, syöttää käyttämäsi summa ja muuntaa se kotivaluutaksi – siinä kaikki. Näin tiedät tarkalleen, kuinka paljon kulutat kotivaluutassasi. Erittäin hyödyllinen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *