3 upeaa Android-sovellusta äärimmäiseen Latinalaisen Amerikan lomaan

Etelä-Amerikka on kaunis maanosa, jossa on koskemattomia rantoja, upeita koralliriuttoja, tiheitä viidakoita, koskemattomia saaria ja paljon muuta, ja sen monipuoliset maisemat houkuttelevat matkailijoita kaikkialta maailmasta. Todennäköisesti et löydä mitään muuta maanosaa, joka tarjoaa näin monipuolisen määrän kohteita. Joten jos olet matkalla kohti upeaa Etelä-Amerikan manteretta seuraavaa lomaasi varten, tässä on kolme Android-sovellusta, joita sinun kannattaa katsoa.
Triposo
Niin kauan kuin sinulla on Triposo rinnallasi, sinun ei tarvitse pakata sitä tilaa vievää matkaopastasi matkalaukkuisi. Oikein; Triposo on huippuluokan matkaopas, joka antaa sinulle kattavaa matkailutietoa melkein mistä tahansa maasta, johon haluat vierailla. Koska olet matkalla Etelä-Amerikkaan, voit käyttää sovellusta saadaksesi matkatietoja suosituista Etelä-Amerikan kohteista, kuten Brasiliasta, Argentiinasta, Chilestä, Boliviasta, Perussa, Kolumbiasta ja Ecuadorista. Kun sovellus on asennettu, sinun tarvitsee vain valita kaupunki, jossa vierailet, ja opas ladataan, jota voidaan käyttää myöhemmin, vaikka olisit offline-tilassa. Voit katsoa erilaisia ​​osioita, kuten ravintoloita, nähtävyyksiä, yöelämää, yksityiskohtaisia ​​karttoja ja paljon muuta. Lisäksi sovellus antaa sinulle pääsyn jopa näppärään matkailun kojelautaan, jossa on valuuttamuunnin, säätiedot ja siisti sanakirja hyödyllisistä espanja- ja portugalilaisista lauseista. Parasta – se on ilmainen sovellus! Täydellinen.
Kindle Reader
Miksi kuljettaa mukana kokonaisia ​​oppaita ja matkakirjoja, kuten Lonely Planet ja Fodor’s, kun Kindle Reader voisi kuljettaa digitaaliset versiot puolestasi? Kyllä, ei tarvitse enää painaa isoja oppaita laukkuun – lataa matkaoppaat Kindle Reader -sovellukseen ja olet lajitellut. E-kirjojen kuljettaminen Kindle Reader -sovelluksessa ei tarkoita vain kevyempiä laukkuja, vaan se maksaa myös paljon vähemmän kuin paperimuodon ostaminen. Lisäksi Kindle Reader tarjoaa sinulle muodon, jota on erittäin helppo ja kätevä lukea. Jos olet Amazon-tilaaja, voit todennäköisesti kokeilla onneasi Kindle-kaupassa ja katsoa, ​​voitko löytää ilmaisia ​​matkaoppaita.
XE valuutta
Kun matkustat vieraaseen maahan, on todennäköistä, että tehtävälistasi kärkikohtia ovat shoppailu ja paikallisten keittiöiden kokeileminen, eikö niin? Okei, joten kun olet kiireinen täyttämällä itseäsi eksoottisella ruoalla ja ostamalla matkamuistoja ja paikallisia erikoisuuksia, haluat varmasti seurata kulutustasi – varsinkin ulkomaisella rahalla. Tässä XE-valuutta auttaa sinua. Se on valuuttamuunnossovellus, jonka avulla voit muuntaa tarkasti lähes minkä tahansa paikallisen valuutan kotivaluutaksi. Näin voit seurata kulutustasi ja tietää, onko ostamasi todella sen arvoista vai ei. Sovelluksessa on hienoa, että voit tallentaa uusimmat hinnat ja käyttää sovellusta myös offline-tilassa – ihanteellinen, jos internet loppuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *