5 parasta myyttiä LED-putkivalaistuksesta, joita todennäköisesti uskot

Jos kotisi tai yrityksesi käyttää loisteputkivalaistusta, et ehkä ymmärrä, että LED-putkia on jo saatavilla Kanadassa. Saatat tuntea kompaktit loistelamput (CFL) ja LED-lamput, mutta sinulla on silti tiettyjä väärinkäsityksiä LED-putkivaloista. LED Magazinen mukaan huolimatta siitä, että “LED-putket säästävät 50 % tai enemmän energiaa loisteputkiin verrattuna”, tällaisten lamppujen käyttö ei ole vielä yleistä. Tässä on viisi myyttiä LED-putkista, joita todennäköisesti uskot.
Myytti 1. LED-putkilla on lyhyt takuu
Kuten minkä tahansa uuden teknologian kohdalla, kuluttajat ovat oikeutetusti huolissaan luotettavuudesta. Toisin kuin perinteiset loisteputket, jotka ovat todistettu tekniikka, LED-putket kuuluvat valaistusluokkaan, joka tunnetaan nimellä solid-state lighting tai lyhennettynä SSL. Monet kuluttajat uskovat, että LED-putkivalot eivät ole todistettuja eikä niillä ole takuuta. Nopea vilkaisu LED-valaisimien valmistajien verkkosivustoille kumoaa tämän myytin helposti. Johtavat valmistajat, kuten Phillips, tarjoavat jopa kymmenen vuoden takuun joillekin LED-putkivalaisimille.
Myytti 2. LED-putket vaativat vaihtoliittimiä
Tämä myytti kuuluu kustannusluokkaan. Ihmiset uskovat, että LED-putkivalot ovat yksinkertaisesti liian kalliita, koska ne vaativat uusia varusteita. Tämä ei pidä paikkaansa. Phillips myy esimerkiksi LED-putkivalaisinta nimeltä InstaFit©. Kuten lähes kaikki LED-putkivalot, nämä valot voidaan asentaa mihin tahansa olemassa olevaan loistelamppuvalaistuksen liitäntälaitteeseen. Missä tahansa kodissasi on loisteputki, voit ostaa samanpituisen LED-putken ja vaihtaa sen nopeasti. Tämä säästää energiaa välittömästi ilman lisätöitä tai kustannuksia.
Myytti 3. Loisteputket ovat kirkkaampia
Tässä myytissä on totuudenhievä, sillä loisteputkissa on todellakin enemmän lumenia kuin LED-putkissa. Tällä ei kuitenkaan ole merkitystä valon koetun kirkkauden kannalta. Loisteputket projisoivat lämpöä ja valoa tasaisesti kehälleen, mikä tarkoittaa, että noin kolmasosa valosta projisoituu ylöspäin liitäntälaitteeseen ja hukataan tehokkaasti. Joissakin valokoteloissa on peilipinnat juuri tästä syystä. Vaikka LED-ammeissa on vähemmän lumenia kuin loisteputkissa, ne sisältävät LEDejä, jotka suuntaavat valon pääasiassa alaspäin.
Myytti 4. Takaisinmaksuaika on liian pitkä
Ei ole epäilystäkään siitä, että LED-putket ovat kalliimpia ostaa kuin loisteputket. Monet kuluttajat ja yritysten omistajat ovat huolissaan siitä, etteivät he saa takaisin ylimääräisiä kustannuksia energiansäästöillä ennen kuin polttimo saavuttaa käyttöikänsä lopussa. Osittain tämän huolen lieventävät valmistajien LED-putkille tarjoamat pidemmät takuut. LED-valot ovat kuitenkin yli 50 prosenttia tehokkaampia kuin loistelamput, joten takaisinmaksuaika yltää harvoin kolmeen vuoteen.
Myytti 5. LED-valot eivät tuota samaa valoa kuin loisteputket
Edellyttäen, että valot on hankittu ISO 9001:2008 -sertifioidulta tehtaalta, tämän ei pitäisi olla huolestuttavaa. Kuluttajat ovat kuitenkin edelleen huolissaan siitä, että LED-lampun valo eroaa loistevalosta. Valo voi esimerkiksi muuttaa sitä, miten asiakkaat näkevät tuotteiden värit. Lämmönhallinnan edistyminen tarkoittaa, että LED-valot tuottavat saman valon kuin loisteputket.
Johtopäätös
Aiotpa asentaa omat LED-putket tai keskustella valaistussuunnitelmistasi Vancouverin sähköurakoitsijan kanssa, älä anna näiden viiden myytin estää sinua. Mitä mieltä olet myyttiluettelostamme? Mitä jäimme kaipaamaan? Jätä meille kommenttisi alle!

5 parasta myyttiä LED-putkivalaistuksesta, joita todennäköisesti uskot

Jos kotisi tai yrityksesi käyttää loisteputkivalaistusta, et ehkä ymmärrä, että LED-putkia on jo saatavilla Kanadassa. Saatat tuntea kompaktit loistelamput (CFL) ja LED-lamput, mutta sinulla on silti tiettyjä väärinkäsityksiä LED-putkivaloista. LED Magazinen mukaan huolimatta siitä, että “LED-putket säästävät 50 % tai enemmän energiaa loisteputkiin verrattuna”, tällaisten lamppujen käyttö ei ole vielä yleistä. Tässä on viisi myyttiä LED-putkista, joita todennäköisesti uskot.
Myytti 1. LED-putkilla on lyhyt takuu
Kuten minkä tahansa uuden teknologian kohdalla, kuluttajat ovat oikeutetusti huolissaan luotettavuudesta. Toisin kuin perinteiset loisteputket, jotka ovat todistettu tekniikka, LED-putket kuuluvat valaistusluokkaan, joka tunnetaan nimellä solid-state lighting tai lyhennettynä SSL. Monet kuluttajat uskovat, että LED-putkivalot eivät ole todistettuja eikä niillä ole takuuta. Nopea vilkaisu LED-valaisimien valmistajien verkkosivustoille kumoaa tämän myytin helposti. Johtavat valmistajat, kuten Phillips, tarjoavat jopa kymmenen vuoden takuun joillekin LED-putkivalaisimille.
Myytti 2. LED-putket vaativat vaihtoliittimiä
Tämä myytti kuuluu kustannusluokkaan. Ihmiset uskovat, että LED-putkivalot ovat yksinkertaisesti liian kalliita, koska ne vaativat uusia varusteita. Tämä ei pidä paikkaansa. Phillips myy esimerkiksi LED-putkivalaisinta nimeltä InstaFit©. Kuten lähes kaikki LED-putkivalot, nämä valot voidaan asentaa mihin tahansa olemassa olevaan loistelamppuvalaistuksen liitäntälaitteeseen. Missä tahansa sinulla on fluoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *